Basınçlı Alanlarda Tercih Edilen En Dayanıklı Konstrüksiyon Boruları

22.04.2020

Konstrüksiyon boruları özellikle basınçlara dayanıklılık gereken alanlarda tercih edilir. Bunun yanında daha çok makine parçaları veya ekipmanlarıyla birlikte alt yapı ve üst yapı inşaatlarında kullanılmaktadır.


Teknik Özellikler
•EN 10025 normuna uygun çelik bantlardan, yüksek frekans kaynağı (ERW) ile üretilmektedir. 
•S355JOH VE S355J2H kalitelerinde üretim yapılabilmektedir. 
•İstek üzerine boyalı da teslim edilir.
•Standart 6m boylarda, özel sipariş üzerine 12m'ye kadar boylarda teslim edilmektedir. 
•GOST  8645'e göre üretilmektedir. 
•Kapalı profillerin, her iki eksene göre sahip oldukları tüksek atalet yarıçapı sayesinde eksenel yüklere karşı dayanım/ağırlık oranı yüksektir.


Konstrüksiyon Borular

Kullanım Alanları
Dikişsiz çelik çekme borular dikişli çelik borulara nazaran hem sıcaklığa hem de yüksek basınçlara dayanıklılığı ile uzun ömür ve güven gerektiren yerlerde kullanılmaktadır. 
Mekanik borular genel makine imalatı ve aletleri, tank yapımı ve bunların parçalarının üretimi, boru hatları, otomotiv sanayisi, hidrolik sistemlerde, vagon imalat sanayi zirai aletler sanayisinde, konut ve sanayi tipi binaların yapımında, makine ve tarım aletleri imalatında kullanılmaktadır.


Üretim Standartları
EN normu, GOST normu  ve ASTM standardında tedarik edilmektedir. Özellikle uzay çatılarda dikme taşıma kolonları olarak kullanılan en yaygın standart EN 10210, kalite de ise S355J2H’tır.   


Size en uygun metal ürünü öğrenmek ve uzmanımızdan destek almak için Adapazarı ve Hendek mağazalarımızı arayabilir, ücretsiz danışmanlık hizmetimizden yararlanabilirsiniz.   


Çerezler, içeriği ve reklamları kişiselleştirmek, sosyal medya özellikleri sağlamak ve trafiğimizi analiz etmek için kullanılmaktadır. “Kabul Et” seçeneği ile tüm çerezleri kabul edebilirsiniz.

Kabul Et